Ons laatste nieuws

Benieuwd naar onze boeren, onze producten of onze verkooppunten?
Je leest het hier. Of via onze Facebook- of Insta-accounts. Volg je ons?

De meiden van Heerlijk van Dichtbij presenteren streekproducten op Gastvrij Rotterdam

Vacature: verkoopmedewerker steekproducten m/v (regio Rotterdam)

We groeien! Dat geeft ruimte voor nieuw talent! Ben jij - of ken jij - degene die geknipt is om onze smakelijke streekproducten aan de man - of vrouw - te brengen? Check dan snel onze vacature!

Read More

Kom proeven, ontmoeten en beleven! Meld je aan voor de Wilgenrijk Boerenpicknick op 1 of 2 oktober.

Uitnodiging Boerenpicknick 1 en 2 oktober

Wist je dat er op 10 minuten fietsen van Wilgenrijk Maassluis een prachtige boomgaard is waar je van smakelijke streekproducten kunt genieten? En dat er op 15 minuten fietsafstand heerlijke zuivelproducten worden gemaakt? Ontdek gezellig samen met je buren het agrarische veenweidegebied Midden-Delfland. Gewoon dichtbij huis aan de andere kant van de parkwal.

Kom proeven, ontmoeten en beleven op de boerenpicknick op 1 of 2 oktober. Deelname is kosteloos. En ja, ook bij slecht weer gaat het door. LEES MEER voor het programma, aanmelden etc.

Read More

Bezoek ons op Gastvrij Rotterdam, stand 5.440 in hal 5

Bezoek Heerlijk van Dichtbij op Gastvrij Rotterdam

Heerlijk van Dichtbij is te vinden op deze beurs, in Ahoy van 19 t/m 22 september 2022. We runnen er een koffiebar en proeverij van onze streekproducten in het 'Dit Smaakt Naar Meer'-paviljoen. Benieuwd? Kom langs voor een verse 'latte' met echte boerenmelk. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze stand 5.440 (hal 5)!

Read More

geiten over de brug

Nieuw: biologische geitenkaas en kefir van de Bonte Weide

Schipluiden, 7 september 2022 - Vanaf heden zijn de geitenmelk-producten van De Bonte Weide ook voor de zakelijke markt verkrijgbaar, exclusief via Coöperatie Heerlijk van Dichtbij. Retailers en restauranthouders kunnen ze met een druk op de knop bestellen via de webshop.

De Bonte Weide in Stolwijk is sinds 2011 de biologische melkgeitenhouderij van Mart-Jan en Willy de Jong. Zij brengen met trots hun producten met een eigen 'gezicht' herkenbaar op de markt. Van de biologische melk van hun geiten maken zij steekproducten onder eigen label: rauwmelkse geitenkaas en rauwmelkse geitenkefir.

Read More

Kick-off voor samenwerking coöperatie Heerlijk van Dichtbij en ‘Rotterdam de boer op!’

Kaas, vlees en zuivel uit Midden-Delfland straks te koop in hartje Rotterdam

Rotterdam 10 maart 2022 - Met een slok smakelijke, duurzame melk én een blik op de polder met roepende weidevogels toosten vanochtend de boeren van Coöperatie Heerlijk van Dichtbij en de beweging ‘Rotterdam de boer op!’ op een succesvolle samenwerking. Het doel van de samenwerking? Het veroveren van de Rotterdamse supermarkten en horeca met de overheerlijke streekproducten van Heerlijk van Dichtbij. Smakelijke, lokale, eerlijke en duurzame producten die bijdragen aan meer biodiversiteit, lekker eten voor de consument en een eerlijke waardering voor de boer is het vertrekpunt van beide partijen. Alle reden om de handen ineen te slaan!

Read More

Samen brengen we streekproducten naar het Haagse bord

Boer zoekt Haagse ondernemers

Op 9 en 10 november kunnen ondernemers op de Haagse Horecabeurs proeven van al het lekkers en gezonds dat Midden-Delfland te bieden heeft. Heerlijk van Dichtbij is paraat voor een leuke kennismaking en smakelijke proeverij in haar eigen stand op deze beurs.

Tijdens de beurs word een masterclass verzorgd met als titel 'Midden-Delfland in de bonus'. Lees hier hoe je kunt deelnemen ...

Read More

Kerstpakket XL - streekproducten in houten kistje

(Kerst-)pakketje streekproducten uitdelen?

Kerstpakket vol streekproducten voor jouw klant of personeel? Dat is een lekker duurzaam idee! Smakelijk en gezond voor de ontvanger en goed voor het groene Midden-Delfland: dichtbij huis ambachtelijk geproduceerde producten, met liefde geleverd door boeren en telers uit de buurt.

Heerlijk van Dichtbij biedt keuze uit drie verschillende kerstpakketten, zie samenstelling hieronder. Liever zelf samenstellen? Dat kan ook.

Read More

Persbericht – Megadrone dropt kilo’s streekproducten in de stad

Een drone die meer dan 15 kilo aan streekproducten vervoert vanaf het platteland van Midden-Delfland naar de drukke straten van Delft. Dat spektakel trok flink wat bekijks. Coöperatie Heerlijk van Dichtbij, Rabobank en gemeente Midden-Delfland vragen met deze gezamenlijke actie aandacht voor de kwaliteit van streekproducten en het belang van duurzame distributie van het platteland naar de stad.

Read More

Nieuwe leden, uitbreiding assortiment

Steeds meer makers van streekproducten sluiten zich aan bij Heerlijk van Dichtbij. Dat is fijn, want het assortiment dat we kunnen leveren wordt daarmee steeds uitgebreider.

Read More

boeren Delflandshof

Jubileum Delflandshof

Delflandshof, producent van heerlijke zuivel uit Midden-Delfland, viert dit jaar haar 5-jarig bestaan! Geen uitgebreide feestelijkheden, maar zeker de vermelding waard. Lees het artikel in de Midden-Delflandkrant!

Read More

Het boerenleven zoals het bedoeld is.

Vacature: account manager streekproducten m/v

We gaan groeien! Dat geeft ruimte voor nieuw talent! Ben jij - of ken jij - degene die geknipt is om onze smakelijke streekproducten aan de man te brengen? Check dan snel onze vacature!

Read More

Cooperatie Heerlijk van Dichtbij is partner van Rabobank Zuid-Holland Midden

Rabobank support Heerlijk van Dichtbij

Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een partnerovereenkomst afgesloten met Heerlijk van Dichtbij. Daarmee steunt de bank de coöperatie, specifiek op het gebied van het realiseren van korte ketens in en om Delft.

Read More

De heerlijke runderstoofpot van de Delflandse Vleesmeesters.

Primeur: stoofpot van de Delflandse Vleesmeesters bij Jumbo Buitenhof

Jumbo Buitenhof in Delft heeft de primeur: vanaf 1 december ligt daar een nieuw product van de Delflandse Vleesmeesters in het schap. Een verrukkelijke runderstoofpot, verpakt in pakketjes voor 2 of 4 personen.

Read More

Delflandse Vleesmeesters geprezen met Groene Pluim

De Delflandse Vleesmeesters hebben een Groene Pluim ontvangen voor de 'innovatieve manier' waarop zij boeren en op die wijze een bijdrage leveren aan het groene landschap van Midden-Delfland.

Read More