Ons laatste nieuws

Wetenwaardigheden over onze boeren, onze producten en onze verkooppunten vertellen we je hier.
Of via onze Facebook- of Insta-accounts. Volg je ons?

Persbericht – Megadrone dropt kilo’s streekproducten in de stad

Een drone die meer dan 15 kilo aan streekproducten vervoert vanaf het platteland van Midden-Delfland naar de drukke straten van Delft. Dat spektakel trok flink wat bekijks. Coöperatie Heerlijk van Dichtbij, Rabobank en gemeente Midden-Delfland vragen met deze gezamenlijke actie aandacht voor de kwaliteit van streekproducten en het belang van duurzame distributie van het platteland naar de stad.

Lees meer

Nieuwe leden, uitbreiding assortiment

Steeds meer makers van streekproducten sluiten zich aan bij Heerlijk van Dichtbij. Dat is fijn, want het assortiment dat we kunnen leveren wordt daarmee steeds uitgebreider.

Lees meer

Jubileum Delflandshof

Delflandshof, producent van heerlijke zuivel uit Midden-Delfland, viert dit jaar haar 5-jarig bestaan! Geen uitgebreide feestelijkheden, maar zeker de vermelding waard. Lees het artikel in de Midden-Delflandkrant!

Lees meer

Vacature: account manager streekproducten m/v

We gaan groeien! Dat geeft ruimte voor nieuw talent! Ben jij - of ken jij - degene die geknipt is om onze smakelijke streekproducten aan de man te brengen? Check dan snel onze vacature!

Lees meer

Rabobank support Heerlijk van Dichtbij

Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een partnerovereenkomst afgesloten met Heerlijk van Dichtbij. Daarmee steunt de bank de coöperatie, specifiek op het gebied van het realiseren van korte ketens in en om Delft.

Lees meer

Primeur: stoofpot van de Delflandse Vleesmeesters bij Jumbo Buitenhof

Jumbo Buitenhof in Delft heeft de primeur: vanaf 1 december ligt daar een nieuw product van de Delflandse Vleesmeesters in het schap. Een verrukkelijke runderstoofpot, verpakt in pakketjes voor 2 of 4 personen.

Lees meer

Delflandse Vleesmeesters geprezen met Groene Pluim

De Delflandse Vleesmeesters hebben een Groene Pluim ontvangen voor de 'innovatieve manier' waarop zij boeren en op die wijze een bijdrage leveren aan het groene landschap van Midden-Delfland.

Lees meer