Gastvrij Rotterdam – in Ahoy van 19 t/m 22 september 2022 – is dé horecavakbeurs voor het midden- en hoog-segment horeca, met een compleet aanbod van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van food en non-food. 

Je raadt het al: Heerlijk van Dichtbij is te vinden op deze beurs. We runnen er een koffiebar en proeverij in het ‘Dit Smaakt Naar Meer’-paviljoen. Benieuwd? Kom langs om te proeven: kaas, zuivel, sappen, vleeswaren. Of een verse ‘cappu’ of ‘latte’ met echte boerenmelk. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze stand 5.440 (hal 5)!

Registreer je hier snel voor je gratis ticket.

Waarom wij daar zijn?

Sinds 2022 werken we samen met Rotterdam de boer op!, een beweging van allerlei organisaties en individuen die  bouwt aan een gezamenlijke droom: meer biodiversiteit op het platteland, regionaal geproduceerd eten en een gezonde bedrijfsvoering voor boeren. In het Dit Smaakt Naar Meer-paviljoen laten we zien hoe jij als horeca-ondernemer ook duurzaam kunt bijdragen aan deze droom.

Waarom is dit iets voor jou?

Werk je in de horeca? Dan kun jij veel verschil maken. Rotterdam wordt omringd door boerenland. Voor jou als horeca-ondernemer biedt dit boerenland de kans om slimmer, lokaal en met zorg voor de natuur in te kopen. We ontmoeten je graag om te laten zien hoe onze boeren je daarbij kunnen helpen.

Wat is er nog meer te doen?

Er is een uitgebreid programma van topwedstrijden, demonstraties en masterclasses. En er zijn  themapaviljoens. Zoals:

  • Vegan Taste Lab
  • Dit Smaakt Naar Meer! voor duurzaam ondernemen in de horeca (lees er hier meer over)
  • Formule & Franchise Plein
  • Wine & Fine Food
  • Cocktails & Beans Paviljoen

Je leest er alles over op de website van Gastvrij Rotterdam.

Zien we je daar?

Deel dit bericht