Delflandse Kaasmeesters

Jonge Midden-Delflandse boeren met een doel. Eerlijke en pure kaas maken van eigen bodem. Van de melk van melkkoeien die hun hele leven in de open groene weiden van Midden-Delfland hebben gegraasd. Altijd de heerlijkste melk om tot een geweldige kaas te komen. Zo smaakt de kaas van de Delflandse Kaasmeesters. Van echte melkkoeien. Geboren, getogen, gemolken én gevoerd in Midden-Delfland. Dat proef je.

logo Kaasmeesters

Over de Delflandse Kaasmeesters

Corné en Paul, een nieuwe generatie ondernemers, afkomstig uit gepassioneerde boerenfamilies. Samen zijn zij nu de Delflandse Kaasmeesters. Ze maken de lekkerste handgemaakte kaas voor hun eigen regio. Eerlijke en pure kaas van eigen bodem, daar staan ze voor: ‘Kaas van ver? Ingewikkelde productieketens? Daar doen we niet aan. Wij Kaasmeesters geloven dat het anders kan. Eerlijker. Duurzamer. Lokaler.’

Het resultaat? Een heerlijke kaas met een unieke structuur en een pure smaak. Van echte melkkoeien. Speciaal voor jou.

Lekker lokaal

De Delflandse Kaasmeesters geloven in de kracht van lokaal. Jouw kaas komt van de melk van koeien die geboren, getogen, gemolken én gevoerd zijn in Midden-Delfland. Rasechte melkkoeien die hun hele leven in de groene weiden van Midden-Delfland hebben gegraasd. Altijd de heerlijkste melk geven. Precies deze melkkoeien zorgen vandaag voor jouw kaas.

Oog voor de omgeving

Juist omdat we voor lokale melkkoeien kiezen, behouden we onze mooie groene weiden. Koeien uit Midden-Delfland, vóór Midden-Delfland. Zo verminderen we samen voedselkilometers en veetransport en maken we het simpeler. Goed voor onze dieren, onszelf, onze omgeving en de lokale economie. De koe loopt in de wei, de boer kan aan het werk en jij krijgt lekkere kaas!

Producten van deze producent

jonge kaas

Jonge Kaas per stuk

jong belegen

Jong Belegen Kaas per stuk

belegen kaas

Belegen Kaas per stuk

Extra belegen

Extra Belegen Kaas per stuk

Oude kaas op plank

Oude Kaas per stuk

plank komijn

Kaas Komijn per stuk

plank Piri-Piri

Kaas Piri-Piri per stuk

kaas wiel jong

Wiel Jonge Kaas

kaas wiel jong belegen

Wiel Jong Belegen Kaas

kaas wiel belegen

Wiel Belegen Kaas

kaas wiel extra belegen

Wiel Extra Belegen Kaas

wiel oude kaas

Wiel Oude Kaas

Contact

Meer weten over de Delflandse Kaasmeesters? Interesse om onze kaas in je assortiment op te nemen? Of in je restaurant of café te serveren? Je bereikt ons via e-mail: info@heerlijkvandichtbij.nl

Koeien kijken? De kaart toont de locaties van de boeren van de Delflandse Kaasmeesters.