Onze partners

Samenwerken gaat niet vanzelf. Voordat we begin 2020 onze coöperatie oprichtten hebben we flink gepionierd en onderzoek gedaan. Zo runde een aantal van onze initiatiefnemers 3 jaar lang een non profit pop-up winkel in Schipluiden. Daar werden streekproducten verkocht van ruim 30 lokale ‘makers’. Ook deed een studente van Hogeschool InHolland onderzoek naar afzetmogelijkheden in de Delftse horeca. En experimenteerden we vanuit de winkel met pop-up distributie en logistieke partnerships.

‘Samenwerken is het moeilijkste dat er is’, verzuchtten we regelmatig. Toch staan we er nu! Dankzij onze boeren, telers, vrijwilligers en partners gaan we nu ‘los’!

Boeregoed

BoereGoed is een initiatief van mensen voor mensen. De eigen Buurtkas en telers uit de regio zorgen voor een dagelijks vers aanbod van groente en fruit. De kas is de spil van het initiatief. Hier komen vrijwilligers bij elkaar, wordt er gewerkt, geleerd en genoten en draait het om het samenzijn. De verse groente en fruit worden aangeboden in de webshop, een eigen winkel in de kas, in de zogenaamde Farmshops en in het, op verzoek, te leveren werkfruit bij bedrijven.

Meer over deze partner