Onze partners

Samenwerken gaat niet vanzelf. Voordat we in 2020 onze coöperatie oprichtten hebben we flink gepionierd en onderzoek gedaan. Een aantal van onze initiatiefnemers runde 3 jaar lang een non profit pop-up winkel in Schipluiden. Ze verkochten streekproducten van ruim 30 lokale ‘makers’. Ook deed een studente van Hogeschool InHolland onderzoek naar afzetmogelijkheden in de Delftse horeca. En experimenteerden we vanuit de winkel met pop-up distributie en logistieke partnerships.

‘Samenwerken is het moeilijkste dat er is’, verzuchtten we regelmatig.
Toch staan we er nu! Dankzij onze boeren, telers, vrijwilligers en partners kunnen we ‘de boer op’!

ROTTERDAM DE BOER OP!

Rotterdam de boer op! is een brede beweging van boeren, natuurbeschermers,  ondernemers en andere organisaties in het landbouw- en voedselsysteem. De beweging wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. Samen werken we aan meer biodiversiteit in het Rotterdamse ommeland, eerlijk geproduceerd eten voor de stad én een goede boterham voor groene boeren.

Rotterdam de boer op! helpt Heerlijk van Dichtbij met het realiseren van verkooplocaties in de Rotterdamse stedelijke omgeving. Zodat we onze streekproducten uit Midden-Delfland ook in jouw buurt in het winkelschap of op de menukaart kunnen zetten. We kunnen dit niet zonder jou!

Ben jij een Rotterdamse ‘ondernemert’ met hart voor lokale producten? We laten je graag eens proeven, gewoon even bellen.

Meer over deze partner

Boeregoed

BoereGoed is een initiatief van mensen voor mensen. De eigen Buurtkas en telers uit de regio zorgen voor een dagelijks vers aanbod van groente en fruit. De kas is de spil van het initiatief. Hier komen vrijwilligers bij elkaar, wordt er gewerkt, geleerd en genoten en draait het om het samenzijn. De verse groente en fruit worden aangeboden in de webshop, een eigen winkel in de kas, in de zogenaamde Farmshops en in het, op verzoek, te leveren werkfruit bij bedrijven.

Meer over deze partner