Hoeve Bouwlust

Op Hoeve Bouwlust bereiden wij ons eigen authentieke boerenijs. Dat is nog eens smullen! Vol trots maken wij de lekkerste smaken room- en sorbetijs, schepijs waar jong en oud ultiem van geniet. Niets is zo lekker en smaakvol als vers geschept ijs van onze boerderij. (H)eerlijk boerenijs, bereid op ons eigen erf, met verse melk van onze eigen koeien.

Over Hoeve Bouwlust

Altijd Boerengezellig

Ontspannen overnachten, smakelijk genieten of actief bezig zijn: het kan allemaal bij Hoeve Bouwlust in Maasland! Camping, vakantiehuisjes, zalen, buffetten … Met hun geweldige team werken Wil, Quirien, Peter en Cynthia hard aan fantastische ervaringen voor hun gasten op dit mooie recreatiebedrijf.

Van ontspannen op de camping tot genieten van een heerlijk boerenlunch. En van relaxen in een van de appartementen tot de spanning van een Escape Room. Hoeve Bouwlust heeft voor iedereen iets te bieden!

Zuivel en boerenijs

Bouwlust is bovenal een boerenbedrijf. Zoon Peter is er actief als startend melkveehouder. Hij is een van de vijf kringloopboeren in de zuivelcoöperatie Delflandshof. Twee keer per dag worden zijn koeien met de robot gemolken. In het zuivellokaal op eigen erf wordt melk verwerkt tot de smakelijke zuivelproducten voor de zuivelcoöperatie Delflandshof. Van de melk wordt ook het Bouwlust-boerenijs gemaakt.

Beleven, (sfeer-)proeven en inkopen doen
  • De boerderijwinkel in de voormalige hooiberg is dagelijks open voor particuliere verkoop. Je vind er producten van eigen boerderij en een keur aan andere producten uit Midden-Delfland en Westland.
  • Buiten de winkel is het erf van Bouwlust volledig ingericht om recreanten van het boerenleven te laten proeven. Naast melkkoeien en bijbehorend jongvee, vind je er ook schapen, konijnen, kippen, katten en cavia’s. Bouwlust moderniseert voortdurend: de elektriciteit wordt opgewekt door 135 zonnepanelen.
  • Bouwlust is lid van Coöperatie Heerlijk van Dichtbij zodat ook horeca-ondernemers en retailers de producten van Hoeve Bouwlust (boerenijs) en Delflandshof (zuivel) kunnen bestellen.

Contact

Past ons écht Delflands boerenijs in jouw assortiment? Of op jouw menukaart? Of wil je eerst eens proeven? Dat regelen we graag, geef ons gewoon even een seintje.

Sfeerproeven op Hoeve Bouwlust of de boerderijwinkel bezoeken? We zijn 7 dagen per week open, kom gerust eens buurten.