Wij?

Wij zijn jong en ambitieus. Klinkt dat goed? Kom dan vanaf 1-1-2021 ons team versterken als

account manager streekproducten m/v (16 uur per week)

We zoeken een bevlogen verkoper met hart voor kwaliteit en duurzaamheid, die zakelijke klanten werft in het stedelijke gebied rondom Midden-Delfland. Ken jij deze omgeving op je duimpje en is het door jouw netwerk en overtuigingkracht een ’eitje’ om via de horeca of retail ons streekproduct op het bord van de stedeling te krijgen?

Dan wordt het tijd dat we kennis maken!

Jij

Jij bent een foodie met voorliefde voor eerlijke streekproducten. Je voelt je thuis in het boerenbedrijf en de voedingswereld. Je hebt een band met Midden-Delfland en geniet graag van de groene agrarische omgeving. Je bent een commercieel ingestelde, ondernemende persoonlijkheid die duurzame zakelijke relaties weet te bouwen en voor wie de klant altijd voorop staat. Je vindt het een uitdaging ons product met verhaal te verkopen!

De klus

Jij brengt onze streekproducten aan de man in Delft en de overige omringende steden. Je legt nieuwe contacten, bezoekt klanten en verkoopt door het verhaal achter de producten te vertellen en in te spelen op de vraag van je klant. Je hebt daarover veelvuldig contact met onze samenwerkingspartners en de leden die we vertegenwoordigen. Je werkt nauw samen met de collega’s en leden in een klein team. Je bent daarom niet alleen betrokken bij verkoop maar denkt ook mee over productaanbod en -beschikbaarheid, prijsafspraken en leveringsvoorwaarden, het bedenken van nieuwe concepten en andere zaken die zich voordoen in ons jonge bedrijf.

Solliciteren?

Ben jij – of ken jij – de perfecte match voor deze klus? Bekijk dan op LinkedIn onze volledige vacaturetekst en stuur die door of solliciteer zelf en stuur ons rap je CV en motivatiebrief. Wie weet kunnen we in januari lekker samen aan de slag!

Deel dit bericht