Van Stijn’s

Goed en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn, dat is waar het bedrijf van Van Stijn’s voor staat. Deze jonge boer gaat voor kwaliteit boven kwantiteit en dàt proef je in het authentieke varkensvlees.

Over Van Stijn’s

De boerderij van Stijn Zonneveld’s familie ligt in het landelijk gebied net buiten Vlaardingen, in het mooie Midden-Delfland. Met zijn tweelingbroer Jelle begon Stijn in 2016 onder de naam Jelle & Stijn’s met het houden van varkens. Hun doel was simpel: de varkens grootbrengen op een verantwoorde en kleinschalige manier.

Dat doel staat nog steeds als een huis. Broer Jelle koos een carrièrepad in het familiebedrijf buiten de boerderij, Stijn is sinds 2024 full-time bezig met zijn boerenbedrijf. Per ‘ronde’ koopt Stijn vier biggen van een biologische varkensboer. De dieren groeien op op een groot stuk grond met modderpoel. De varkens van Van Stijn’s zijn een kruising tussen het landvarken en de piétrain, dieren die gewend zijn om lekker heel de dag te scharrelen. Ze hebben alle ruimte om vrij rond te lopen en kunnen dus echt varken zijn.

De goede en gezonde leefomstandigheden zijn cruciaal voor de kwaliteit en de smaak van het vlees. In het varkensvlees van Van Stijn’s vind je geen antibiotica of groeiversnellers. Hierdoor wordt de unieke smaak van het varkensvlees gewaarborgd. Van Stijn’s staat voor verantwoord en onbewerkt vlees en dat proef je.

Producten van deze producent

ganzenborst uit midden delfland

Ganzenborst

Buikspek

Buikspek

ontbijtspek/bacon

Beschikbaar via nabestelling

Ontbijtspek – bacon

Varkensfilet Jelle & Stijn's

Varkensfilet – 2 stuks

Hamlap Jelle & Stijn's

Hamlap – 2 stuks

Gerookte rauwe ham

Gerookte rauwe ham

droge worst

Droge worst

Speklap Jelle & Stijn's

Beschikbaar via nabestelling

Speklap – 2 stuks

Ribkarbonade Jelle & Stijn's

Varkenskarbonade – 2 stuks

Hamburgers Jelle & Stijn's

Beschikbaar via nabestelling

Hamburger van het varken – 2 stuks

Saucijzen Jelle & Stijn's

Verse worst / saucijs van het varken – 2 stuks

Varkensschnitzel Jelle & Stijn's

Varkensschnitzel – 2 stuks

Contact

Meer weten over het heerlijke varkensvlees van Jelle & Stijn’s? Neemt u dan contact met ons op door het sturen van een e-mail naar info@heerlijkvandichtbij.nl