Delflandshof

Échte delflandse boerenZuivel is het zuivelmerk van vijf Midden-Delflandse kringloopboeren. Hun koeien grazen van voor- tot najaar op de oer-Hollandse veenweiden tussen Rotterdam en Den Haag. Dat proef je terug in de échte boerenzuivel.

Over Delflandshof

Kringloopboeren

Kringloopboeren houden rekening met de natuur. Zij zorgen voor een gezonde bodem vol leven. Dat is de beste basis voor kruiden- en mineraalrijk grasland. Koeien die hiervan eten, hebben minder krachtvoer en medicijnen nodig. Daar zorgt de natuur zelf wel voor.

Local to Local

Échte delflandse boerenZuivel wordt ambachtelijk bereid in een kleinschalig zuivellokaal in Maasland. De flessen gaan ‘loeivers’ naar verkooppunten in de zuidelijke Randstad. Local-to-local is ons uitgangspunt. Want wat van dichtbij komt, kun je zelf controleren op kwaliteit en duurzaamheid. Van koe tot ontbijttafel: dit is zuivel met de minste transportkilometers.

Regionale verkooppunten

Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust even proeven in de boerderijwinkel van Hoeve Bouwlust. Nu al nieuwsgierig naar de volle smaken van échte delflandse boerenZuivel? Onze boerenmelk, boerenkarnemelk en boerenyoghurt zijn hier verkrijgbaar.

Contact

Meer weten over échte Delflandse boerenZuivel? Of geïnteresseerd om onze streekmelk, karnemelk en streekyoghurt in uw assortiment op te nemen? Neemt u dan contact met ons op door het sturen van een email naar info@heerlijkvandichtbij.nl

Op de kaart hiernaast ziet u de locatie van de boeren van Delflandshof.