Oma Dée

Oma Dée’s verse sambals maken van ieder gerecht of elke snack een culinair feest! Een Indische delicatesse die je gerecht nóg lekkerder maakt.

Hoge kwaliteit, duurzaam, gezond: chef Karl bereidt de sambals van Oma Dée met exclusieve Westlandse pepers en verse ingrediënten.

Logo Oma Dée

Over Oma Dée

In de keuken van Oma Dée regeert Karl Dahler. Maak niets vies, want Karl is een Pietje Precies. Toen hij met zijn neef Peter Gersen besloot om sambals te gaan maken die minstens zo goed waren als die van hun Oma Dée vroeger, zocht hij stad, land en natuurlijk het internet af om te achterhalen wat en hoe Oma eigenlijk kookte. Familie en kennissen boden gelukkig waardevolle informatie.

Daarna heeft Karl bijna twee jaar lang geëxperimenteerd met de receptuur van de basissambal van Oma. Een zoektocht naar de kwaliteit van oude smaken én naar mogelijkheden voor nieuwe varianten.

Zoals gezegd, deze Sambal Chef is een Pietje Precies en is dus nooit helemáál tevreden. In zijn – door hemzelf ingerichte – keuken in De Lier blijft Karl bezig de smaken nóg beter te maken. De meest gehoorde kreet in Karl’s keuken? ‘Potver. Hij is bíjna goed!’

Onze sambalbakker

Contact

Meer weten over deze heerlijke sambal? Of geïnteresseerd om sambal in uw assortiment op te nemen? Neemt u dan contact met ons op door het sturen van een email naar info@heerlijkvandichtbij.nl

Op de kaart hiernaast ziet u de locatie van Oma Dée.