De Bonte Weide

Op de biologische melkgeitenboerderij van Mart-Jan en Willy de Jong wordt de heerlijkste rauwmelkse geitenkaas en rauwmelkse geitenkefir gemaakt. Bij De Bonte Weide wordt zo natuurlijk mogelijk geproduceerd. De geiten eten biologisch gras en grasklaver en dat proef je terug in de zachte, romige producten!

logo DBW wit

Over De Bonte Weide

De Bonte Weide is een biologische melkgeitenboerderij in Stolwijk. In 2011 zijn de trotse eigenaren Mart-Jan en Willy de Jong deze boerderij gestart.

Zij zien graag hun producten met een eigen ‘gezicht’ herkenbaar terug in de markt. Daarom zijn zij begonnen met het zelf maken en verkopen van hun eigen producten: rauwmelkse geitenkaas en rauwmelkse geitenkefir.

De Bonte Weide produceert zo natuurlijk mogelijk en heeft een uniek voerprogramma. De geiten eten biologisch gras en grasklaver. Ook kruiden, noten, granen en zaden laten ze zich goed smaken. Naast de geiten profiteren ook weidevogels van het doordachte natuurbeheer op de weilanden van de Bonte Weide.

Producten van deze boer

Contact

Meer weten over De Bonte Weide? Of wil je de biologische geitenkaas of kefir in het assortiment van je winkel of restaurant opnemen? We vertellen je er graag meer over, een mailtje naar info@heerlijkvandichtbij.nl is genoeg.