Nieuwe partner Annelou

BoereGoed is een initiatief van mensen voor mensen. De eigen Buurtkas en telers uit de regio zorgen voor een dagelijks vers aanbod van groente en fruit. De kas is de spil van het initiatief. Hier komen vrijwilligers bij elkaar, wordt er gewerkt, geleerd en genoten en draait het om het samenzijn. De verse groente en fruit worden aangeboden in de webshop, een eigen winkel in de kas, in de zogenaamde Farmshops en in het, op verzoek, te leveren werkfruit bij bedrijven.

Kringloopboeren

Kringloopboeren houden rekening met de natuur. Zij zorgen voor een gezonde bodem vol leven. Dat is de beste basis voor kruiden- en mineraalrijk grasland. Koeien die hiervan eten, hebben minder krachtvoer en medicijnen nodig. Daar zorgt de natuur zelf wel voor.

Local to Local

Échte delflandse boerenZuivel wordt ambachtelijk bereid in een kleinschalig zuivellokaal in Maasland. De flessen gaan ‘loeivers’ naar verkooppunten in de zuidelijke Randstad. Local-to-local is ons uitgangspunt. Want wat van dichtbij komt, kun je zelf controleren op kwaliteit en duurzaamheid. Van koe tot ontbijttafel: dit is zuivel met de minste transportkilometers.

Regionale verkooppunten

Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust even proeven in de boerderijwinkel van Hoeve Bouwlust. Nu al nieuwsgierig naar de volle smaken van échte delflandse boerenZuivel? Onze boerenmelk, boerenkarnemelk en boerenyoghurt zijn hier verkrijgbaar.

Contact

Meer weten over échte Delflandse boerenZuivel? Of geïnteresseerd om onze streekmelk, karnemelk en streekyoghurt in het winkelassortiment op te nemen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur via telefoonnummer 06 301 548 75. Of stuurt u ons een mail via info@delflandshof.nl

Op de kaart hiernaast ziet u de aangesloten boeren.