Jelle & Stijn’s

Goed en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn, dat is waar het bedrijf van Jelle en Stijn voor staat. De mannen gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en dàt proef je in het authentieke varkensvlees.

Jelle&Stijn's logo

Over Jelle & Stijn’s

De boerderij van Jelle & Stijn’s ligt net buiten Vlaardingen, in het mooie Midden-Delfland. De twee broers begonnen in 2016 met het houden van varkens.  Hun doel was simpel: de varkens grootbrengen op een verantwoorde en kleinschalige manier.

Per ronde kopen Jelle en Stijn vier biggen van een biologische varkensboer. De dieren groeien op op een groot stuk grond met modderpoel. De varkens van Jelle en Stijn zijn een kruising tussen het landvarken en de piétrain, dieren die gewend zijn om lekker heel de dag te scharrelen. Ze hebben alle ruimte om vrij rond te lopen en kunnen dus echt varken zijn.

De goede en gezonde leefomstandigheden zijn cruciaal voor de kwaliteit en de smaak van het varkensvlees. In het varkensvlees van Jelle & Stijn’s zul je geen antibiotica of groeiversnellers vinden. Hierdoor wordt de unieke smaak van het varkensvlees gewaarborgd. Jelle en Stijn’s staat voor verantwoord en onbewerkt vlees en dat proef je.

Producten van deze producent

ganzenbors

Ganzenborst

ontbijtspek/bacon

Uitverkocht

Ontbijtspek/bacon

droge worst

Droge worst

Buikspek

Buikspek

Gerookte rauwe ham

Gerookte rauwe ham

Hamburgers Jelle & Stijn's

Hamburger van het varken 2 stuks

Varkensschnitzel Jelle & Stijn's

Varkensschnitzel 2 stuks

Ribkarbonade Jelle & Stijn's

Varkenskarbonade 2 stuks

Speklap Jelle & Stijn's

Speklap 2 stuks

Varkensfilet Jelle & Stijn's

Varkensfilet 2 stuks

Hamlap Jelle & Stijn's

Hamlap 2 stuks

Saucijzen Jelle & Stijn's

Verse worst/saucijzen van het varken 2 stuks

Contact

Meer weten over het heerlijke varkensvlees van Jelle & Stijn’s? Neemt u dan contact met ons op door het sturen van een e-mail naar info@heerlijkvandichtbij.nl