Delflandse Vleesmeesters

Jonge Midden-Delflandse boeren met een doel. Eerlijk en puur vlees maken van eigen bodem. Van melkkoeien die hun hele leven in de open groene weiden van Midden-Delfland hebben gegraasd. Altijd de heerlijkste melk hebben gegeven. En nu zorgen voor jouw stukje vlees. Mals. Eerlijk. Lokaal. Zo smaakt het vlees van de Delflandse Vleesmeesters. Van echte melkkoeien. Geboren, getogen, gemolken én gevoerd in Midden-Delfland. Dat proef je.

Over de Delflandse Vleesmeesters

Jonge Midden Delflandse boeren met een doel. Eerlijk en puur vlees maken van eigen bodem. Vleeskoeien van ver? Ingewikkelde productieketens? Daar doen we niet aan. Wij Vleesmeesters geloven we dat het anders kan. Eerlijker. Duurzamer. Lokaler. Het resultaat? Heerlijk mals vlees met een unieke structuur en een pure smaak. Van echte melkkoeien. Speciaal voor jou.

Lekker lokaal

Wij Delflandse vleesmeesters geloven we in de kracht van lokaal. Jouw vlees komt van koeien die geboren, getogen, gemolken én gevoerd zijn in Midden-Delfland. Rasechte melkkoeien die hun hele leven in de groene weiden van Midden-Delfland hebben gegraasd. Altijd de heerlijkste melk hebben gegeven. Precies deze melkkoeien zorgen vandaag voor jouw vlees.

Oog voor de omgeving

Juist omdat we voor lokale melkkoeien kiezen, behouden we onze mooie groene weiden. Koeien uit Midden-Delfland, vóór Midden-Delfland. Zo verminderen we samen voedselkilometers en veetransport en maken we het simpeler. Goed voor onze dieren, onszelf, onze omgeving en de lokale economie. De koe loopt in de wei, de boer kan aan het werk en jij krijgt lekker vlees!

Je proeft de rust

Omdat het vlees van echte melkkoeien komt, heeft het een bijzondere marmering. De verhouding van spier en vet zijn helemaal in balans. Onze weidemeisjes hebben een rustig, lang leven gehad. In de open groene weiden van ons Delfland. Dat proef je.

Méér dan een melkkoe

Het geheim van goed vlees? Aandacht. Voor de héle koe. Voor de omgeving waarin ze graast. Voor optimaal gebruik van onze Delflandse bodem. Daarom kiezen we iedere melkkoe eigenhandig uit. Verzorgen wij haar zelf. En laten we haar lekker in de wei grazen tot ze mooie ronde billen heeft. Eigenlijk heel normaal toch?

Net als vroeger. Vlees van echte melkkoeien. Van hier. Voor jou. Geniet ervan!

Producten van deze producent

Runderburgers van de Vleesmeesters

Runderburgers VM 4 stuks

Contact

Meer weten over de Delflandse Vleesmeesters? Interesse om ons dubbeldoel rundvlees in je assortiment op te nemen? Je bereikt ons via e-mail: info@heerlijkvandichtbij.nl

Koeien kijken? De kaart toont de locaties van de boeren van de Delflandse Vleesmeesters.